... робити такі заяви не гуманно. Ви наносите шкоду репутації хостера. Для чого ви відправляє в опозицію людей, які тут крутяться.
Така позиція є не грамотною, оскільки з точки зору маркетингу хостер зацікавлений у наданні такої послуги.
поради, що я давав, ви пустили попри вуха... вас зацікавила саме ЕМОційна складова мого посту... 
ще раз повторюсь: "клієнт завжди правий" працює тільки до тих пір, поки клієнт дотримується правил. Бізнес є бізнес. Договір дорожче грошей. Створив проблему - вирішуй сам. Не можеш вирішити сам - плати і за тебе вирішать.Адмін однозначно правий що не підтирає кожному персонально сопельки...
Мова йде не про сопельки, а про великі ляпи у скрипті який здійснює обслуговування безкоштовного хостингу. Зокрема це стосується неправильної ідентифікації функціональності сайтів та механізму нейтралізації порушників.
В частині що стосується неправильної ідентифікації вважаю величезним безглуздям бан сайтів, які ведуть відправку листів при активації новозареєстрованих користувачів. Що спільного дане лисутвання має із спамом, це просто ідіоція якась. Я триччі зустрічався із подібним на цьому хостингу... про який спам іде мова? Власне я не маю поняття що я порушив але судячи із того, що в мене сьогодні зареєсрувалось на сайті кілька користувачів чомусь майже впевнений, що акаунт hostu_3220019 заблокували за розсилку спаму.
Цей продукт є надзвичайно неякісним, а ті хто його представляє - дилетантами у сфері надання хостинг послуг, якщо незважаючи на зауваження не зроблено практично нічого для того, щоб покращити його якість. Я не говорю про host-ua.org.ua, бо ви наскільки я розумію являєтесь ресселерами, а про тих, хто кидає вас обличчям в грязюку пропонуючи вам реалізовувати цей продукт.