Please login or register.

Увійти

Новини:

Вітаємо на форумі Зимної Води! | Тут ви можете спілкуватись вільно!

Автор Тема: Перенаправлення з http://generalforum.host-ua.org.ua/ на http://mybookface.net/  (Прочитано 2581 раз)

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Так, важливо. Змінити їх неможливо. Прошу залишати в такому ж вигляді.

Дякую

Та без проблем. Просто хотів нагадати, що якщо, колись при редагуванні шаблону я їх випадково витру, то одразу не баньте акаунт, а встановіть їх назад.

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
  • Горджусь тим, що Патріот!
    • Перегляд профілю
    • Зимна Вода - портал нашого села!
Адміністрація не займається відновленням посилань.
За них і за виконання правил відповідаєте лише ви, і при другому витиранні посилань акаунт буде заблоковано назавжди.

Дякую
Вище за силу немає нічого, окрім вміння нею керувати...

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Адміністрація не займається відновленням посилань.
За них і за виконання правил відповідаєте лише ви, і при другому витиранні посилань акаунт буде заблоковано назавжди.

Дякую

Мда... Як кажуть, що є, то є. |3)
 ;)
А на платному хостингу Ви його також встановлюєте?!

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
І ще одне...
Хотів одразу нагадати, що ті копірайти скачуть по сторінках форуму де хочуть. Я надіюсь місце розташування не має значення, то його змінив не я.
На зображенні показано, ДЕ будуть встановлені Ваші копірайти:

надіюсь це великого значення не має (вони самі стали там, коли я увімкнув форум для загалу).
P.S. Знову ж вибачаюсь за надмірне цитування!

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
    • Перегляд профілю
Нічого, копірайти самі встановлюються на кінцях всіх сторінок.
На платному хостингу посилань немає.

Дякую

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Нічого, копірайти самі встановлюються на кінцях всіх сторінок.
На платному хостингу посилань немає.

Дякую

Кароче, даний форум на вашому хостингу працює не дуже добре, зараз ще і проблеми з входом в адмін панель та авторизацією. Копірайти Ваші пригають, де хочуть (а інколи взагалі зникають). Резервну копію цілого форуму я зробив... Кароче, що буде, то буде.
Дякую за все!

« Останнє редагування: 15 Червень 2009, 18:31:40 від B.O.M. »

Snapdodg

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
    • Email
Я ВИБАЧАЮСЯ АЛЕ В МЕНЕ ТАКА САМА ПРОБЛЕМА А МЕНІ ЦЕЙ САЙТ ПОТРІБЕН(

сайт - www.l2limited.org.ua
вже не заходить 4 дні на сайт а йде переадресація мене цікасить що робити ? чи просто шукати інший хочтинг але мені потрібні дані з сайту ( прошу сказати в чому проблема і чи буде вона вирішена ?

Snapdodg

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
    • Email
я так розумію що можливо мій акаунт заблокували звичайно жалко що я про це не знав і не знаю за що це мій акаунт -
hostu_2988898
незнаю можливо розблокуйте його хочаб на кілька днів якщо я щось порушив з правил щоб я зміз зробити бекапи !

kad0

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Шановні "шаровики"!

Якщо ви вважаєте, що на безкоштовному хостингу хтось буде прислухатись до ваших побажань і вносити зміни в роботу системи, то ви круто помиляєтесь. Існують правила користування хостингом і якщо ви все ж вирішили розмістити тут свій сайт, то будьте готові до того, що за порушення правил (котрих ви не читали), буде застосовано санкції (згідно правил - без будь-якого попередження). До речі, акки блокує не адміністратор, а спеціальний робот, котрий відслідковує порушення. Всякі нулені двигунці знаходить на ура. І якщо вас ще не вичислили, то не дуже тіштесь, це всього лиш питання часу.  >:(

Повірте. Я вже потанцював на цих граблях... ;D

P.S. А те що у вас немає локальної копії сайта, чи дампа бази даних, то це суто ваш геморой. Надалі будете розумнішими.
« Останнє редагування: 16 Червень 2009, 09:07:19 від kad0 »
sapienti sat

MAMKA.info - форум мамок

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
kad0
Переконався, і згідний!

SpyFinch
Вітаю,

форум перенесено на новий, платний хостинг. Акаунт можете витерти або заблокувати.
Дякую!

Lifeinvest

• Турист
  • *
  • IVANOCHKO
    • ICQ Messenger - 458177611
    • Перегляд профілю
    • IVANOCHKO.org.ua
Шановні "шаровики"!

Якщо ви вважаєте, що на безкоштовному хостингу хтось буде прислухатись до ваших побажань і вносити зміни в роботу системи, то ви круто помиляєтесь. Існують правила користування хостингом і якщо ви все ж вирішили розмістити тут свій сайт, то будьте готові до того, що за порушення правил (котрих ви не читали), буде застосовано санкції (згідно правил - без будь-якого попередження). До речі, акки блокує не адміністратор, а спеціальний робот, котрий відслідковує порушення. Всякі нулені двигунці знаходить на ура. І якщо вас ще не вичислили, то не дуже тіштесь, це всього лиш питання часу.  >:(

Повірте. Я вже потанцював на цих граблях... ;D

P.S. А те що у вас немає локальної копії сайта, чи дампа бази даних, то це суто ваш геморой. Надалі будете розумнішими.
Це звісно ваша думка, і власне якщо ви не являєтесь адміністратором даного ресурсу то як на мене робити такі заяви не гуманно. Ви наносите шкоду репутації хостера. Для чого ви відправляє в опозицію людей, які тут крутяться.
Така позиція є не грамотною, оскільки з точки зору маркетингу хостер зацікавлений у наданні такої послуги.
Якщо і є якісь недоліки то їх варто виправити, а коли в наданні безкоштовного хостингу хостер не зацікавлений то краще припинити його надання, принаймі його совість буде чистою, а це вже дуже багато.
« Останнє редагування: 16 Червень 2009, 15:48:50 від Lifeinvest »
Не існує релігії вищої за істину

Lifeinvest

• Турист
  • *
  • IVANOCHKO
    • Перегляд профілю
    • IVANOCHKO.org.ua
Я на всякий пожарний хочу зробити бекап файлів hostu_3306385. Там відсутня можливість заархівувати папку, а таскати по одному файлу із моїм з*єднанням то явно не найкращий варіант. Чи існує якась тому альтернавива.
Якщо Ви володієте засобами архівування і Вам не важко це зробити, я просив би заархівувати ту папочку і кинути десь у корінь.

kad0

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Цитата: Lifeinvest
... робити такі заяви не гуманно. Ви наносите шкоду репутації хостера. Для чого ви відправляє в опозицію людей, які тут крутяться.
Така позиція є не грамотною, оскільки з точки зору маркетингу хостер зацікавлений у наданні такої послуги.

поради, що я давав, ви пустили попри вуха... вас зацікавила саме ЕМОційна складова мого посту...  ;D

ще раз повторюсь: "клієнт завжди правий" працює тільки до тих пір, поки клієнт дотримується правил. Бізнес є бізнес. Договір дорожче грошей. Створив проблему - вирішуй сам. Не можеш вирішити сам - плати і за тебе вирішать.Адмін однозначно правий що не підтирає кожному персонально сопельки...
sapienti sat

MAMKA.info - форум мамок

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
    • Перегляд профілю
kad0 правий, сайти блокує бот який дійсно відслідковує порушення правил хостингу.

Lifeinvest, гугл в допомогу
http://www.google.com.ua/#hl=uk&q=zip+php&meta=&fp=4d122d9d6ee7f704
 дякую

Lifeinvest

• Турист
  • *
  • IVANOCHKO
    • Перегляд профілю
    • IVANOCHKO.org.ua
Цитата: Lifeinvest
... робити такі заяви не гуманно. Ви наносите шкоду репутації хостера. Для чого ви відправляє в опозицію людей, які тут крутяться.

поради, що я давав, ви пустили попри вуха... вас зацікавила саме ЕМОційна складова мого посту...  ;D

ще раз повторюсь: "клієнт завжди правий" працює тільки до тих пір, поки клієнт дотримується правил. Бізнес є бізнес. Договір дорожче грошей. Створив проблему - вирішуй сам. Не можеш вирішити сам - плати і за тебе вирішать.Адмін однозначно правий що не підтирає кожному персонально сопельки...
Мова йде не про сопельки, а про великі ляпи у скрипті який здійснює обслуговування безкоштовного хостингу. Зокрема це стосується неправильної ідентифікації функціональності сайтів та механізму нейтралізації порушників.

В частині що стосується неправильної ідентифікації вважаю величезним безглуздям бан сайтів, які ведуть відправку листів при активації новозареєстрованих користувачів. Що спільного дане лисутвання має із спамом, це просто ідіоція якась. Я триччі зустрічався із подібним на цьому хостингу... про який спам іде мова? Власне я не маю поняття що я порушив але судячи із того, що в мене сьогодні зареєсрувалось на сайті кілька користувачів чомусь майже впевнений, що акаунт hostu_3220019 заблокували за розсилку спаму.

Цей продукт є надзвичайно неякісним, а ті хто його представляє - дилетантами у сфері надання хостинг послуг, якщо незважаючи на зауваження не зроблено практично нічого для того, щоб покращити його якість. Я не говорю про host-ua.org.ua, бо ви наскільки я розумію являєтесь ресселерами, а про тих, хто кидає вас обличчям в грязюку пропонуючи вам реалізовувати цей продукт.