Please login or register.

Увійти

Новини:

Вітаємо на форумі Зимної Води! | Тут ви можете спілкуватись вільно!

Автор Тема: Перенаправлення з http://generalforum.host-ua.org.ua/ на http://mybookface.net/  (Прочитано 2579 раз)

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Вітаю,

шановні адміністратори, маю до Вас декілька питань.
Скажіть будь-ласка, чому я не можу ввійти в http://cpanel.host-ua.org.ua/ під своїм ніком, і мені видає: "We are unable to log you in with the information you provided. Please check your username and password and try again". Мій домен був "http://generalforum.host-ua.org.ua/", і, як бачите одразу ж відбувається перенаправлення на "http://mybookface.net/". Можливо, я порушив правила (приблизно знаю які), але даю слово, що більше їх не порушуватиму, тому будь-ласка, якщо можливо, розблокуйте або увімкніть мій хостинговий акаунт (і одразу скажіть, які ТОЧНО правила я порушив). Просто розумієте, я вже в той форум вклав дуже багато зусиль. якщо Ви не маєте змоги увімкнути/розблокувати акаунт, то дайте можливість хоча б тимчасовий доступ, щоб я попробував експортувати базу даних. Взагалі моя думка, ваш хостинг, не дивлячись на все це - справді найкращий!!!

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
  • Горджусь тим, що Патріот!
    • Перегляд профілю
    • Зимна Вода - портал нашого села!
Доброго дня!
Будь ласка напишіть ваше ім'я акаунту на хостингу.

Дякую
Вище за силу немає нічого, окрім вміння нею керувати...

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Доброго дня!
Будь ласка напишіть ваше ім'я акаунту на хостингу.

Дякую
Ім'я акаунту: hostu_3545945
При вході в панель мені видає "We are unable to log you in with the information you provided. Please check your username and password and try again"...
Дякую
« Останнє редагування: 13 Червень 2009, 20:50:48 від B.O.M. »

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Адміністраторе! Оцікую відповіді, і надіюсь Ви зможете мені з цим допомогти.
P.S. Сорі за надмірне цитування...

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Шановні! Будь-ласка, зробіть щось, НАЛАШТУЙТЕ МЕНІ МІЙ АКАУНТ. Ну я не розумію, що мені ще робити, у списку блокованих акаунтів його немає, та і вроді не заблокований, але коли заходиш по адресі, то відбувається перенаправлення на bookface.net. Налаштуйте, або видаліть той акаунт, скільки мені ще чекати?! :( :'(
P.S. Мені приходиться пару раз публікувати пост, щоб хоча б хтось звертав увагу на цю тему.
Де адміністрація?

Lifeinvest

• Турист
  • *
  • IVANOCHKO
    • ICQ Messenger - 458177611
    • Перегляд профілю
    • IVANOCHKO.org.ua
Акаунт hostu_3306385 - http://kotlyar.host-ua.org.ua аналогічна ситуація ((( це несерйозно... няких повідомлень, жодних попереджень про порушення чогось там.... і тут бац сайт просто знесли...
...я дуже розчарований таким обслуговуванням.
Відновіть будь ласка той сайт або хоч віддайте мені інформацію з бекапів.
Не існує релігії вищої за істину

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
    • Перегляд профілю
B.O.M.,
Ви знаєте що таке неділя? - Це вихідний день до речі.
За надмірний флуд в темах я можу заблокувати вас ще й на форумі. Хайд посилань хостингу заборонено і адміністрація не виправлятиме ваших "помилок". Врешті решт майте повагу до адміністрації, а не будьте такими. Список банів не оновлювався просто.

Цитувати
5. Відмова або зупинка надання послуг
Адміністратор хостингу залишає за собою право відмовити у наданні послуг або зупинити надавання послуги будь-кому на свій розсуд. Адміністратор хостингу може відмовити в доступі до всіх послуг або частини послуг без спеціального сповіщення якщо Ви порушуєте дані Правила в будь-якій мірі. Адміністратор хостингу не несе відповідальності за повідомлення або не повідомлення будь-яких третіх сторін про позбавлення Вас доступу та за можливі наслідки, що виникнуть в результаті такого попередження або його відсутності. Ви згідні з тим, що Адміністратор хостингу здійснює електронний моніторинг вашого акаунту час від часу та в законодавчому порядку має право надати доступ до вашого акаунту відповідним інстанціям. Адміністратор хостингу залишає за собою право заборонити до публікації ті чи інші матеріали, які на нашу думку є недопустимими, небажаними або такими, що порушують дані Правила. Адміністратор хостингу має право не повертати передоплачені, але невикористані грошові кошти, оплачені за користування послугами, якщо на думку Адміністратор хостингу з вашого боку були порушення цих Правил.
Читайте правила. В іншому випадку буде встановлено гугл адсенс як в топ юа. То ви згідні з таким?

Lifeinvest,
я дуже розчарований вашими діями і невиконанням умов хостингу.
Цитувати
ВІДТЕПЕР ПІДТРИМКА БУДЕ ПРОВОДИТИСЬ ЛИШЕ ДЛЯ ТИХ САЙТІВ ЯКІ МАЮТЬ УКРАЇНСЬКУ ЛОКАЛІЗАЦІЮ!
САЙТИ РОСІЙСЬКОЮ БЕЗ ПОВНОЦІННОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЛОКАЛІЗАЦІЇ БУДУТЬ ВИДАЛЕНІ.

Дякую.
« Останнє редагування: 15 Червень 2009, 13:53:59 від SpyFinch »

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Вибачте мене будь-ласка за це. Я Вас що, не поважаю, чи грубив Вам?, який флуд?
Я просто написав пост декілька раз, щоб Ви не забули про тему. Я не "такий", просто Ви мене також зрозумійте, в форум я вклав багато зусиль, планував давати адресу, вже багатьох людей повідомив, а тут раз, і вже замість мого форуму mybookfase.net. Google adsence будь-ласка не ставте.
Ставлю конкретне питання, яке, я надіюсь все вирішить: Ви мій акаунт розблокуєте?
Помилки свої я виправлю сам, бо вже знаю які
P.S. можете уточнити, про які посилання йдеться...
« Останнє редагування: 15 Червень 2009, 14:23:29 від B.O.M. »

Lifeinvest

• Турист
  • *
  • IVANOCHKO
    • Перегляд профілю
    • IVANOCHKO.org.ua
...пане, SpyFinch, власне я згідний з Вами щодо локалізації, але весь світ використовує практику попереджень... вся суть проблеми заключається в тому, що слід цивілізованими методави проводити політику боротьби зі порушниками дисципліни...
...вказаний мною акаунт реєструвався мною, та і власне сайт спочатку мав українську локалізацію, проте після того, як я передав його адміністрування в інші руки дане правило перестало виконуватись. Нажаль виникла неприємна ситуація, якої за умови належного регулювання подібних проблем можна би було з легкістю уникнути. Я не встиг попередити людину про порушення правил оскільки сам не був попереджений, виходить, що я її підставив.
Я не переслідую мети когось напрягати, хотілось би вдосконалити власний процес таким чином, щоб у майбутньому все фунциклювало "як треба" замість створювати нікому не потрібну конфліктну ситуацію.

Lifeinvest

• Турист
  • *
  • IVANOCHKO
    • Перегляд профілю
    • IVANOCHKO.org.ua
Власне, якщо Ви вважаєте неможливою підтримку того нелокалізованого сайта то підтримайте хоча б хостингакаунт, це ж різні речі.
Я розумію Вашу позицію тому прошу надати мені доступ до інформації щоб локалізувати сайт, гадаю що по крайній мірі всі ми люди і якщо хтось розмовляє на мові відмінній він нашої то нехай розмовляє так, щоб це не зачіпало наших інтересів.
Необхідність доступу до того ресурсу дійсно існує, оскільки на ньому організовується міжнародний спортивний турнір по шашках. Це хороша справа, нехай люди грають. Гадаю ми не зробимо нічого хорошого, якщо через неможливість знайти спільну мову між нами нанесеться шкода репутації організатора турніру і все накриється мідним тазом.

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
    • Перегляд профілю
B.O.M.,
Посилання
||  Зимна Вода  |  Host-UA для українців! ||

саме про них і йде мова.
акаунт розблоковано.

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
    • Перегляд профілю
Lifeinvest,
ви б нікого не підставили прочитавши правила хостингу. В них чітко заявлено, що "..Адміністратор хостингу може відмовити в доступі до всіх послуг або частини послуг без спеціального сповіщення якщо Ви порушуєте дані Правила в будь-якій мірі.". Так як це перше попередження, я акаунт розблокую, за умови, що локалізація буде зроблена в найближчий тиждень. В разі невиконання умови акаунт буде заблоковано назавжди.
Іншого разу прошу користувачів уважно дивитись, що вони приймають.

Дякую

B.O.M.

• Турист
  • *
    • Перегляд профілю
Дуже дякую. Я їх не забиратиму більше, але просто до Вас запитання, невже Вам так важливо, чи встановлені на моєму форумі ці посилання, чи ні?, просто мені було б краще, коли б їх не було, або я б встановив їх в іншому вигляді.
P.S. Без вашої згоди не змінюватиму!

SpyFinch

• Адмін
  • Герой нашого часу!
    • Перегляд профілю
Так, важливо. Змінити їх неможливо. Прошу залишати в такому ж вигляді.

Дякую

Lifeinvest

• Турист
  • *
  • IVANOCHKO
    • Перегляд профілю
    • IVANOCHKO.org.ua
Lifeinvest,
ви б нікого не підставили прочитавши правила хостингу. В них чітко заявлено, що "..Адміністратор хостингу може відмовити в доступі до всіх послуг або частини послуг без спеціального сповіщення якщо Ви порушуєте дані Правила в будь-якій мірі.". Так як це перше попередження, я акаунт розблокую, за умови, що локалізація буде зроблена в найближчий тиждень. В разі невиконання умови акаунт буде заблоковано назавжди.
Іншого разу прошу користувачів уважно дивитись, що вони приймають.

Дякую
Щиро вдячний Вам за Вашу доброту )))) станом на сьогоднішній день зкількість заборгованого мною Вам пива становить 2 (два) пива