Зимна Вода - форум нашого села!
07 Вересня 2008, 19:10:50 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
Новини:          Вітаємо на форумі Зимної Води! | Тут ви можете спілкуватись вільно!
Сторінок: [1] 2   Вниз
  Друк  
Автор Тема: А Я ЛЮБЛЮ УКРАЇНСЬКУ....  (Прочитано 586 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Amator
Турист
*

Репутація: +0/-0

Перегляд профілю
« : 19 Липня 2008, 14:34:06 »

це відповідь українофобам,які вважають ,що північно-східні області це геть москальке населення..я так дивлюсь,що цією проблемою переймаються  більше як раз у нас на Сході...тому що відповідної теми не знайшов....тому хочу запропонувати вам ось це....
- 1951р. - Студенти Харківського університету відмовилися складати іспити російською мовою. Тоді 800 з них було репресовано, а 33-х студентів на закритому засіданні суду було засуджено до смертної кари! РОЗСТРІЛЯНО.
[Наприкінці поданої сторінки присутній список джерел]
http://www.geocities.com/ua_ukraine/ukrainerus070.html

Або особливо вражаючий факт, який засвідчує, як ще у цілковито заледенілу сталінську добу, а саме – в 1951(!) році студенти Харківського університету не побоялися висловити свій протест проти складання іспитів російською мовою. Розправа, що надійшла, приголомшує своєю жорстокістю: згідно з вироком закритого суду 33-х найактивніших студентів було розстріляно, до 800 (!) студентів репресовано (див.: Петровський В. Тридцять три нескорені українці. – “Вечірній Київ” від 5 квітня 1996 р.). Ось бо у який спосіб ставав Харків “русским городом”, як то, пригадується, заявив якось Михаїл Горбачов та як заявляють шовіністські сили і сьогодні. Ось бо воно як – улюблений аргумент “единонеделимщиков” – “исторически слаживалось”!..
[Анатолій Погрібний: Якби ми вчились так, як треба... Розмови про наболіле. - 21. Знову про національне виховання]
http://www.geocities.com/vbodnar/pohribnyi_chapter21.html

Після вироку закритого судового засідання 1951 року було розстріляно 33 студенти Харківського університету за відмову складати іспити російською мовою, 800 було репресовано [Сергій Албул, „Молодь України”, 28.09.2000].
http://www.novamova.com.ua/cgi_bin/article.php?articletype=6

За надану інформацію висловлюю подяку ЗМО ВО "Свобода" і особисто др. Віталію Подлобнікову.

...УКРАЇНА У НАС ОДНА....ВОРОГИ СПІЛЬНІ.... 

Записаний
SpyFinch
Адмін
Ветеран

Репутація: +11/-0

Стать: Чоловіча

Горджусь тим, що Бандерівець!

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #1 : 19 Липня 2008, 16:46:26 »

Я наприклад вважаю що там не всі такі, я впевнений що влада там така з впливом Росії на неї.
Записаний

Вище за силу немає нічого, окрім вміння нею керувати...
Amator
Турист
*

Перегляд профілю
« Відповідь #2 : 19 Липня 2008, 20:26:41 »

Я наприклад вважаю що там не всі такі, я впевнений що влада там така з впливом Росії на неї.
/...влада місцева на всіх рівнях антіукраїнська...українофоби почувають тут вільно й безкарно....займаються антідержавною діяльністю використовуючи всі засоби впливу..тв...радіо...продажну-свою пресу.....а гарант держави в рожевих окулярах....переймається хибною демократією...
Записаний
bobrja
Постійний користувач

Репутація: +2/-1

Kiss me and kill me after

Перегляд профілю
« Відповідь #3 : 22 Липня 2008, 00:23:02 »

Народ, саме центер та схід були колискою українства та національних повстань. Саме тому більшовики почали його утискати, і заселяти на місце своїм росіян, тому тут нема чому дивуватися, корінні українці, ті які боролися і покладали своє життя за Україну були знищені, реприсовані, а ті хто лишився сидів тихо, як наслідок вони загинули, а їхні діти почали набиратися заразної хвороби, і тут виникла та ситуація яку ми маємо.
А взагалі менше б політики говорили менше було б шуму та галасу.
Коли ми нарешті почнемо поважати один одного. Рот на замку
Записаний

NawaXata.com vKontane
Amator
Турист
*

Перегляд профілю
« Відповідь #4 : 23 Липня 2008, 16:00:03 »

Народ, саме центер та схід були колискою українства та національних повстань. Саме тому більшовики почали його утискати, і заселяти на місце своїм росіян, тому тут нема чому дивуватися, корінні українці, ті які боролися і покладали своє життя за Україну були знищені, реприсовані, а ті хто лишився сидів тихо, як наслідок вони загинули, а їхні діти почали набиратися заразної хвороби, і тут виникла та ситуація яку ми маємо.
А взагалі менше б політики говорили менше було б шуму та галасу.
Коли ми нарешті почнемо поважати один одного. Рот на замку
......як для мене, ця звістка мене потішила й звичайно мені захотілось поділитися нею з вами... можливо для вас це не так важливо й ви вважаєте ,що на нашій землі геть усі такі москалі,як це ,,преподносит общественнось" як це стало модно казати в українофобів ....але спільнота може й інше сказати тому будь ласка прочитайте це ...
http://realgazeta.com.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=1145
.....Рубіжне це зовсім рядом з сумнозвісним Сєвєродонецьком....
Ветеран

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #5 : 23 Липня 2008, 16:30:25 »

Аматор, то вам розказують що українці на заході такі погані, і так налаштовані проти своїх Східних регіонів?

На схід понаїжджали багато з кацапляндії, вони боряться за російську мову в УКРАЇНІ. Ніхто не каже що там кожен такий промоскаль, але як виявляється і їх там хоч греблю гати.
Я поважаю українців які відстоюють рідну мову, однак це зовсім не значить що москалятини там нема, тоді з ким наші люди боряться? Невже самі з собою? Посмішка
Записаний

Amator
Турист
*

Перегляд профілю
« Відповідь #6 : 24 Липня 2008, 11:17:42 »

Аматор, то вам розказують що українці на заході такі погані, і так налаштовані проти своїх Східних регіонів?

На схід понаїжджали багато з кацапляндії, вони боряться за російську мову в УКРАЇНІ. Ніхто не каже що там кожен такий промоскаль, але як виявляється і їх там хоч греблю гати.
Я поважаю українців які відстоюють рідну мову, однак це зовсім не значить що москалятини там нема, тоді з ким наші люди боряться? Невже самі з собою? Посмішка
.. справа в тому що  у нас на сході ще за радянські часи все що відносилось до українського відносили до ,,бандерівщини"... розмовляєш на українській-то бандерівець.....співаєш...думаєш...захищаєш-бандерівець...й що сумно,що ця зневага передається від покоління до покоління...хоч вони нічого й не знають за ці часи та їх це й не цікавить зовсім...навіть за часи ,,незалежності" ситуація не поліпшилася а може набирає нових обертів..в школах зараз розповідають про ,,злочини  бандерівців й подвіг молодогвардійців"...в вузах пропаганда кацапської як основної мови...називають українську мову фольклорною й непридатною до вживання  у техніці..медицині..й таке інше...
Записаний
SpyFinch
Адмін
Ветеран

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #7 : 24 Липня 2008, 12:39:33 »

Для мене Бандерівець не образа, а москалі називаючи нас так - лише визнають що бояться справжньої Української Нації.
Невже вони дійсно думають, що Бандера, чи бандерівець якимось боком образа нам?  Посміхаюся
Всяка влада хоче встановити свій контроль над народом, але якщо ми хочемо жити в іншому світі, то не маємо сидіти склавши руки і розмовляти про цю проблему. А маємо стати, і пригоувати кулаки до бою. І якщо ми не будем жаліти ворога, тоді країна стане дійсно нашою. (ІМХО)
Записаний

bobrja
Постійний користувач

Репутація: +2/-1

Kiss me and kill me after

Перегляд профілю
« Відповідь #8 : 24 Липня 2008, 14:26:34 »

Для мене також не образа, що мене називають бандерівцем, це викливає в мене гордість якусь.
Поки вони будуть називати нас бандерівцями доти буде жити Україна, не помре пам'ять про тих хто зробили більше для України, ніж вся влада в 20-столітті разом Посмішка Підморгую
Записаний

NawaXata.com vKontane
Amator
Турист
*

Перегляд профілю
« Відповідь #9 : 24 Липня 2008, 20:22:28 »

Для мене також не образа, що мене називають бандерівцем, це викливає в мене гордість якусь.
Поки вони будуть називати нас бандерівцями доти буде жити Україна, не помре пам'ять про тих хто зробили більше для України, ніж вся влада в 20-столітті разом Посмішка Підморгую
...це все зрозуміло....мене теж так називають ,хоча мої батьки,бабусі всі зі Сходу...й ніякого відношення до руху УПА не мають (нажаль),але мене виховали в дусі патріотизму ,навчили любити мову й країну,хоча в оточенні Сумний п Сумнийомоскалених шовіністів це досить важко....я майже кожен рік буваю в ваших краях....враження  звичайно позитивні ,точніше більше..але багато й негативного теж зустрічається...
Записаний
SpyFinch
Адмін
Ветеран

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #10 : 24 Липня 2008, 21:34:42 »

Негативного думаю не більше, ніж на сході.
Записаний

Amator
Турист
*

Перегляд профілю
« Відповідь #11 : 25 Липня 2008, 14:07:53 »

Негативного думаю не більше, ніж на сході.
////.....ні .не більше ...але хомо советікус зустрічається всюди й не важливо на якій мові він спілкується....хоча можу зазначити що у вас молодь часто копірує отой бидляцький-гоп образ ,,обличчя донбасу""...оце прикро...
Записаний
SpyFinch
Адмін
Ветеран

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #12 : 27 Липня 2008, 11:49:21 »

От і маєш образ москаля, як на сході так і на заході!
Записаний

Amator
Турист
*

Перегляд профілю
« Відповідь #13 : 27 Липня 2008, 13:06:45 »

От і маєш образ москаля, як на сході так і на заході!
//.....ОБРАЗ......так цього добра навалом...ось тільки цікаво чого західний Образ тягнеться до москальського Нерозумію?? ..переймає найгірше Нерозумію...
Записаний
SpyFinch
Адмін
Ветеран

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #14 : 27 Липня 2008, 15:56:57 »

хто його зна... людина сама себе знищує...
Записаний

Сторінок: [1] 2   Нагору
  Друк  

Перейти в: