avalon13
Турист
Репутація: +0/-0
|
 |
« : 17 Травня 2008, 15:12:59 » |
|
Вже декілька днів не завантажується сайт ferguson.host-ua.org.ua, пише що якісь проблеми з диском. Перенаправляє на блог. Коли вирішиться ця проблема?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
1vanu4
Турист
|
 |
« Відповідь #1 : 17 Травня 2008, 18:59:41 » |
|
В мене також така проблема=(
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
SpyFinch
|
 |
« Відповідь #2 : 18 Травня 2008, 15:30:51 » |
|
На 5-му жорсткому диску хостингу проводиться перенесення всіх сайтів, що знаходяться там на новий пристрій. Оскільки таких сайтів там багато часу це потребує відповідно також немало... Про дані на своїх сайтах не турбуйтеся, вони надійно записані на архівну копію ЖД.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Вище за силу немає нічого, окрім вміння нею керувати...
|
|
|
aassii
Турист
|
 |
« Відповідь #3 : 05 Вересня 2008, 11:57:10 » |
|
Доброго дня, шановний адміністратор! Щойно зареєстрував у Вас хостинг http://www.journal.host-ua.org.ua/аккаунт hostu_2309358 Вибираю мову russian заходжу в Cpanel і замість російських слів бачу знаки питання. Пробую міняти кодування - не допомагає. Допоможіть??? Встановлюю власне запатентоване програмне забезпечення. Воно створює таблиці в базі даних і заносить в них дані на українській мові. Через phpmyadmin бачу, що дані на українській мові спотворюються - замість українських слів відображаються ієрогліфи. Виправте будь-ласка. Шановний адмін, скажіть будь-ласка ваш e-mail, на який би Вам можна було задати ще запитання? З повагою, hostu_2309358
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
underworld_jenia
Мешканець

Репутація: +1/-0
|
 |
« Відповідь #4 : 05 Вересня 2008, 13:57:35 » |
|
aassii, адмін не дає ні свого e-mail, ні icq, ні домашньої адреси. Всі питання стосовно хостингу розглядаються і вирішуються лише тут, на форумі. Ехе-хе, давно я на zymnavoda не заглядував
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
SpyFinch
|
 |
« Відповідь #5 : 05 Вересня 2008, 18:43:28 » |
|
Звичайно, можна написати повідомлення на мейл, правда чи це необхідно? Є форум, на якому все вирішується  Щодо cPanel - питання російської мови не вирішили наші тех працівники, з часом все буде виправлено. Встановлюю власне запатентоване програмне забезпечення. Воно створює таблиці в базі даних і заносить в них дані на українській мові. Через phpmyadmin бачу, що дані на українській мові спотворюються - замість українських слів відображаються ієрогліфи. Виправте будь-ласка. Це питання суто по програмному забезпеченні, підключення до Бази Данних має бути з кодуванням cp1251 Це можна реалізувати у файлі що підключає двигунець до MySQL. @mysql_query("set character_set_connection=cp1251"); або @mysql_query("set names cp1251"); також бажано прописати в корневій папці в .htaccess такий рядок: AddDefaultCharset cp1251 underworld_jenia, вітаю))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
aassii
Турист
|
 |
« Відповідь #6 : 06 Вересня 2008, 14:57:49 » |
|
Скопіював файл .htaccess з рядком AddDefaultCharset cp1251 (хоча він мені в списку файлів не показується). Спочатку українські слова в таблицях відображалися ієрогліфами (³íôîðìàòèêà). В файлі інсталяції таблиць БД прописав рядок @mysql_query("set names cp1251"); Всі українські слова стали відображатися вже знаками запитання(??), але коментарій до імені таблиці (COMMENT='Ліцеїст') вже став відображатися на українській мові. Пробую вручну (через phpmyadmin) замість ієрогліфів (чи знаків ??) переправити на український текст, але знову знаки запитання і видає наступну помилку:
Задіяні рядки: 1 Warning: #1366 Incorrect string value: '\xD1\x96\xD0\xBD\xD1\x84...' for column 'predmet' at row 1 Warning: #1366 Incorrect string value: '\xD1\x96\xD1\x82\xD0\xB0...' for column 'parol' at row 1
|
|
|
|
« Останнє редагування: 06 Вересня 2008, 14:59:40 від aassii »
|
Записаний
|
|
|
|
aassii
Турист
|
 |
« Відповідь #7 : 06 Вересня 2008, 17:05:03 » |
|
У Вас дійсно неправильно настроєний сервер - не відбувається передача змінних через форму як методом POST так і методом GET !!!??? Зайдіть http://journal.host-ua.org.ua/proba/1.php і перевірте виконання таких простеньких файлів: 1.php <html> <head> <title>1.php</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> </head> <body> Введіть довільний текст: <form action="2.php" method="post"> <input name="t" type="text"> <input name="input" type="submit" value="Ввести"> </form> </body> </html> 2.php <html> <head> <title>2.php</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> </head> <body> <?PHP print "Ви ввели такий текст: "; print $t; ?> </body> </html> ??
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
SpyFinch
|
 |
« Відповідь #8 : 06 Вересня 2008, 18:59:58 » |
|
aassii, Прошу спочатку в скрипті розібратися  Саме помилка яку ви допустили - це рядок 9 в файлі 2.php: <html> <head> <title>2.php</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> </head> <body> <?PHP print "Ви ввели такий текст: "; print $_POST['t']; ?> </body> </html> тому, на нашому хостингу все запросто працюватиме  В файлі інсталяції таблиць БД прописав рядок @mysql_query("set names cp1251"); Це потрібно прописати і в файлі що просто підключає скрипт до сервера кожного разу.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 06 Вересня 2008, 19:02:09 від SpyFinch »
|
Записаний
|
|
|
|
aassii
Турист
|
 |
« Відповідь #9 : 08 Вересня 2008, 15:34:29 » |
|
На моєму сервері та на деяких інших інет-серверах дані скріпти працюють. В скрипті я розібрався  Все залежить від того, як настроєний сервер (php.ini). У Вас в php.ini прописано register_globals = Off Це значить, що можливість звернення до змінних, які передаються через GET/POST/Cookie/сесії, як до звичайних змінних (наприклад, "$змінна") - заборонена. І тому до цих змінних можна звертатися тільки через суперглобальні масиви (наприклад, "$_POST['змінна']"). Моя програма електронного журналу використовує звернення до змінних, які передаються через GET/POST/Cookie/сесії, як до звичайних змінних - "$змінна", тобто при встановленому параметрі register_globals = On і нормально працює при такому порядку реєстрації змінних variables_order = "EGPCS" Чи можете Ви таким чином настроїти для мене (мого аккаунту) Ваш сервер, щоб працювала моя програма?  А чому вручну через phpmyadmin (а не через програму) я не можу записати в таблицю українські літери - відображаються тільки знаки запитання? Рядок @mysql_query("set names cp1251"); міняє тільки ієрогліфи на знаки питання (а не на українські літери). Можливо проблема ще в чомусь?
|
|
|
|
« Останнє редагування: 08 Вересня 2008, 15:39:28 від aassii »
|
Записаний
|
|
|
|
|
SpyFinch
|
 |
« Відповідь #10 : 08 Вересня 2008, 17:02:12 » |
|
Чи можете Ви таким чином настроїти для мене (мого аккаунту) Ваш сервер, щоб працювала моя програма? Вибачте, але я не в змозі цього зробити. А чому вручну через phpmyadmin (а не через програму) я не можу записати в таблицю українські літери - відображаються тільки знаки запитання? Рядок @mysql_query("set names cp1251"); міняє тільки ієрогліфи на знаки питання (а не на українські літери). Можливо проблема ще в чомусь? Спробуйте замінити cp1251 на utf8 @mysql_query("set names cp1251"); Так само в .htaccess
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
aassii
Турист
|
 |
« Відповідь #11 : 09 Вересня 2008, 21:05:29 » |
|
Спробуйте замінити cp1251 на utf8 @mysql_query("set names cp1251"); Так само в .htaccess Ієрогліфи
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
SpyFinch
|
 |
« Відповідь #12 : 15 Вересня 2008, 20:34:07 » |
|
Я впевнений що справа в самому коді, адже все працює наприклад на форумах що знаходяться на нашому хостингу.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Lifeinvest
Турист
|
 |
« Відповідь #13 : 16 Жовтня 2008, 15:29:53 » |
|
Вибачте, за два однакові пости: Народ, терміново щось порадьте щодо Joomla 1.5.7. неможу встановити жодного модуля... на скільки я зрозумів, якісь проблеми із ФТП доступом... який там повинен бути порт? Можна зустрітись із таким JFTP::connect: Could not connect to host "ftp.host-ua.org.ua" on port 21 Або така штука: ERROR The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://...(url).../administrator/index.php
The following error was encountered:
* Zero Sized Reply
Squid did not receive any data for this request.
Your cache administrator is root. Generated Thu, 16 Oct 2008 11:44:12 GMT by server (squid/2.5.STABLE6)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
DrIgor
Турист
|
 |
« Відповідь #14 : 19 Листопада 2008, 10:50:07 » |
|
Рухнув шкільний сайт zukerschool.host-ua.org.ua. Відсутні деякі важливі файли та з'явилися нові. Таке відчуття що хтось проник в ftp без авторизації. Що мені тепер робити? Створити новий акаунт, чи користуватися старим надіючись, що цього не повториться?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|